Bästa presenterna för en mamma

Vad en “push” -present? Traditionellt är de gåvor som ges till kvinnor efter att de föder, eller “skjuter ut” barnet. Ja, det är grafiskt och frasen kan vara föråldrad – familjer skapas på alla möjliga sätt – men vi är här för att säga att mammor behöver fler gåvor, oavsett hur du beskriver tillfället (och naturligtvis uppskattas alla babygåvor för). De bästa push-presenterna är de som tänker på att en förälder är en person som är skild från den nyfödda. Därför är smycken fortfarande den mest populära presenten för nya mammor – även om det finns ett babymonogram eller en födelsesten är det ingen delning inblandad. Bortskämda gåvor, som spa-uppsättningar och lotioner, fungerar också eftersom det förväntas att föräldern kommer att få lite “mig tid” för att använda dem också. Och så finns det gåvor som hjälper till att göra de första veckorna extra mysiga, vilket verkligen hjälper under de tidiga sömnlösa nätterna. (Har du någonsin fått en speciell push-present? Låt oss veta vad det är i kommentarerna!)

Tavlor är något som alltid uppskattas! Köp en snygg tavelvägg eller något personligt som passar till just henne!

Köp canvastavlor från wamaya och hitta några som du tycker är fina!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *