Ge bort en present

Du kan inte förneka spänningen som följer med att packa upp högar med presenter på julmorgon. Men vad händer när du handlar efter någon som försöker följa det minimalistiska tillvägagångssättet eller helt enkelt inte har lagringsutrymme för ännu en kastfilm? Gå till dessa presentupplevelser, en rad virtuella klasser, DIY-kit och prenumerationslådor för honom och henne. Oavsett om personen du handlar efter är en bartender i början eller letar efter sätt att sträcka sina hantverksfärdigheter, kommer dessa presentidéer att sätta dem på rätt väg. Det finns också några förslag som fungerar för par och familjer, så att de kan skapa nya minnen och utforska nya intressen tillsammans.

Dessa presentupplevelseidéer - för den spirande gitarristen, hantverksdryckaren, hemmakocken, för att bara nämna några - är verkligen två gåvor i en: upplevelsen är speciell som den är, men minnena är något som de aldrig kommer att glömma . De kan till och med betala det framåt och dela sina skapelser - hemlagad Cabernet Sauvignon, förhoppningsvis? - med dig. Hur som helst får de tacka dig för kvalitetstiden de spenderade sina färdigheter, upptäckte nya passioner eller hängde med sina nära och kära.

FYI: Vissa artiklar kan levereras senare i år på grund av pandemin. Du kan kontrollera här för alla leveransfrister för att säkerställa att din vara anländer i tid för semestern.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *